Huur een Bezine Solex

Ouderwets rondrijden op een benzine solex...


De benzine solexen zijn authentieke machientjes. De snorbrommertjes worden in topconditie gehouden en moeten met respect behandeld worden. Met onze authentieke solexen kunt u de tijd en geluk van de jaren 50 ervaren.

Beleef een ouderwets gezellige dag met vrienden of familie. Het huren van een benzine solex is natuurlijk een geweldig idee voor een reunie of familiedag.

 


Huur een E-solex

Het design van de Italiaanse ontwerper Pininfarina...


Het design van de Italiaanse ontwerper ‘Pininfarina’ brengt de e-Solex naar de 21ste eeuw en laat de legende voortleven in de wereld van nu, gezellig toeren met een groep door de natuur of van locatie naar locatie! e-Solex is een trendy elektrische bromfiets met respect voor traditie.

De look'n feel zitten helemaal juist en de e-Solex heeft massa's persoonlijkheid. 
De e-Solex is geluidsstil en is ontzettend gemakkelijk in gebruik - even de contactsleutel omdraaien en … draaien aan de gashendel ….. en …. and off we go !!!.

Let wel … er is een brommer of auto rijbewijs nodig om met de e-Solex rond te toeren. Ingeval dit nodig mocht zijn kan er een kinderstoeltje achterop geplaatst worden.


Huur een e-Bike / Velosolex!

Een geweldige stadtrip maken of van locatie naar locatie in de binnenstad?


Huur een e-Bike of Velosolex! Net zoals de e-Solex, dankt de e-bike/Velosolex zijn onnavolgbare stijl aan de Italiaanse topdesigner Pininfarina. Niet alleen leuk om naar te kijken, maar ook van kop tot teen uitgerust met kwaliteitscomponenten ! Dit is een elektrische vouwfiets dat perfect past in een autokoffer, kampeerwagen, boot, lift, etc.. De aantrekkelijke look is slechts één van de vele kwaliteiten die de Velosolex te bieden heeft.

De velosolex is ideaal voor mensen zonder rijbewijs en … voor mensen in de groep die het rijden met een e-Solex om de een of andere reden niet aandurven. Op die manier kunnen zij alsnog met de groep genieten van een heerlijk dagje uit.
De motor van de velosolex is erg krachtig maar de velosolex behaalt dezelfde snelheden als de e-Solex – de gebruikers van de velosolex zullen dus heus niet moeten achterblijven !!!