Routes

Routes

Solex routes in Zeeland en brabant

Een dagje uit met vrienden, familie of een bedrijfsuitje? Het huren van een solex bij Solexverhuur Oudelande garandeert u uzelf van een geweldige ervaring. Solex of E-bike rijden door een prachtige omgeving en met een compleet dagvullend arrangement! Doordat wij een compleet aanbod bieden, heeft u de vrijheid om te kiezen wat u wilt.

We hebben prachtige solex routes in Brabant & Zeeland beschikbaar voor onze klanten. U kunt deze routes gebruiken om een lekkere solex tocht door de natuur te maken. Bijvoorbeeld met een prachtig uitzicht over de dijken of door de polders. Doordat onze routes te combineren zijn met diverse leuke stops langs de route, kunt u zo eenvoudig een dagvullend programma samen stellen.

De routes hebben een verschillende lengte zodat er voor iedereen een geschikte route is. Daarnaast kunt u natuurlijk zelf een route samenstellen. Voor tips kunt u altijd contact met ons opnemen.

 

Routes

Brabant

Het is ook mogelijk om een solex te huren in Brabant en deze solexen te laten bezorgen op elke gewenste locatie. Zo kunt u uw solex route te starten vanaf uw favoriete locatie!

Download hier de Hooische route van 35 kilometer

Download hier de Orangerie route van 29 kilometer

Download hier de Tulpetoane route van 24 kilometer