Bezorgen & ophalen

Bezorgen & Ophalen

Solex rijden in Zeeland of Brabant vanaf elke gewenste locatie?

Solex rijden in Zeeland en starten vanaf elke gewenste locatie regelen wij voor u  bij Solexverhuur Oudelande. Wij willen het onze klanten naar de zin maken en  helpen jullie dan ook graag bij het organiseren van jullie solexuitstap.

Wij bezorgen uw solexen op elke gewenste locatie en wij komen de solexen uiteraard ook weer op datzelfde adres ophalen. Zo kunt u dus zelf een route samenstellen in een omgeving van uw keuze en heeft u geen gedoe met het regelen van de solexen. Heeft u zelf geen inspiratie voor een route? Geen probleem! Neem eens een kijkje bij onze routes. Daar vindt u leuke ideeën voor mooie routes door heel Zeeland. Wij hebben routes van verschillende lengtes zodat er voor iedereen iets passend bij zit.

Wilt u liever uw route starten in Brabant? Ook dat is geen probleem bij ons. Wij bezorgen uw solexen ook in Brabant. Ook voor de omgeving Brabant hebben wij leuke routes uitgestippeld. Zoals de Tulpetoane route of de Hooische route. Zo kunt u zorgeloos genieten van een dagje solex rijden waar u maar wilt.

Voor meer informatie over de voorrijkosten of andere vragen kunt u altijd terecht op het nummer +31 (0)113-656162.

Natuurlijk is het ook mogelijk om vanuit ons thuisadres (Kamerpolderdijk 1a, 4436 RH Oudelande) te starten. Van hieruit hebben wij ook fantastische routes uitgestippeld. In dit geval worden er uiteraard geen voorrijkosten gerekend. Solex rijden in Zeeland is een geweldige ervaring waar wij u graag zoveel mogelijk bij helpen.