Voertuigen

Benzine solex of E-chopper huren.

BenzineSolex

BENZINE SOLEX

Rijbewijs AM - B

Waant u zich weer even in de jaren 50 met deze benzine solex. Benzine solexen zijn authentiek en ouderwets, zoals we de bromfietsen kennen. De benzine solexen worden goed onderhouden, gerestaureerd en gereviseerd. Hierdoor kunt u veilig op de benzine solex rijden.

Voor een mooie, ouderwetse en authentieke beleving is de benzine solex dus de juiste keuze. Deze solexen passen goed bij een reünie of familiedag, waarbij herinneringen maken en ophalen vaak centraal staat.

E-SOLEX

Rijbewijs AM - B

Naast de benzine solexen is er ook de zogeheten e-solex. Het design van deze solex werd ontworpen door de Italiaanse ontwerper Pininfarina. Met het op de markt brengen en bedenken van de e-solex is de solex omgetoverd tot een moderne en trendy bromfiets.

De e-solex verschilt van de benzine solex, omdat hij elektrisch is en bovendien is hij geheel geruisloos! Hierdoor kunt u in stilte genieten van al het moois dat de Zeeuwse of Brabantse natuur te bieden heeft. Dit geeft een extra dimensie aan een mooie solex tocht. Voor het rijden op de e-solex is een rijbewijs wel verplicht. En mocht het nodig zijn, kan er op deze solex een kinderzitje geplaatst worden.

E-solex

VELOSOLEX

Geen rijbewijs nodig

Naast de authentieke benzine solexen en de moderne e-solex, is er nog de velosolex, ook wel de e-bike genoemd. Ook deze solex is van de hand van Pininfarina en kenmerkt zich daardoor door een mooi trendy design. Bovendien is het een elektrische vouwfiets, waardoor hij makkelijk vervoerd kan worden. Dit is natuurlijk een verschil met bijvoorbeeld de benzine solex.

Een ander verschil is dat voor het rijden op de velosolex geen rijbewijs nodig is. Iedereen kan dus op deze solex rijden! Als mensen bang zijn om op de e-solex te rijden of geen rijbewijs hebben, is er altijd nog de mogelijkheid om te kiezen voor de velosolex! Bovendien haalt de velosolex dezelfde snelheden als de e-solex, dus niemand blijft achter wanneer men op verschillende soorten solexen rijdt.

E-HARLIE

Rijbewijs AM - B

Sinds kort bieden wij ook de E-Harlie aan in ons assortiment. De E-Harlie rijd 25 kilometer per uur. Deze E-Harlie heeft een krachtige en geluidsloze motor. Hierdoor kun jij lekker rustig rondrijden en van de natuur genieten. Door de voorziel schokdemper kun je comfortabel op de verschillende wegen die het Zeeuwse landschap bied rond rijden.

De E-Harlie heeft een blauw snorfiets kenteken waardoor het niet nodig is om met een helm op deze scooter rond te rijden. Wel zo fijn op warme zomerdagen. Al met al een heerlijke scooter als jij in stilte en op een comfortabele manier van de reis wilt genieten!

e-chopper
Tandem

ELEKTRISCHE TANDEM

geen rijbewijs nodig

Wilt u alternatief vervoer bij een teamuitje, familie uitje of bij een vrijgezellenfeest? Dan raden wij de elektrische tandem aan! Deze elektrische tandem maakt het mogelijk om kinderen vanaf +/- 10 jaar mee te nemen op uw uitje.

Ook als u iemand mee wilt nemen die hulpbehoevend is kan deze tandem de uitkomst bieden om toch mee te gaan en te genieten van de prachtige routes die wij te bieden hebben

Ervaar de vrijheid

Een dagje uit met vrienden, familie of een bedrijfsuitje? Het huren van een solex bij Solexverhuur Oudelande garandeert u uzelf van een geweldige ervaring. Solex of E-bike rijden door een prachtige omgeving en met een compleet dagvullend arrangement! Doordat wij een compleet aanbod bieden, heeft u de vrijheid om te kiezen wat u wilt.

leuk uitje

Helmvrij

Prachtige routes