Voertuigen

E-solex, E-chopper of cruiser huren doe je bij solexverhuur.info

E-SOLEX

Rijbewijs AM - B

Naast de benzine solexen is er ook de zogeheten e-solex. Het design van deze solex werd ontworpen door de Italiaanse ontwerper Pininfarina. Met het op de markt brengen en bedenken van de e-solex is de solex omgetoverd tot een moderne en trendy bromfiets.

De e-solex verschilt van de benzine solex, omdat hij elektrisch is en bovendien is hij geheel geruisloos! Hierdoor kunt u in stilte genieten van al het moois dat de Zeeuwse of Brabantse natuur te bieden heeft. Dit geeft een extra dimensie aan een mooie solex tocht. Voor het rijden op de e-solex is een rijbewijs wel verplicht. En mocht het nodig zijn, kan er op deze solex een kinderzitje geplaatst worden.

CRUISER

Geen rijbewijs nodig

Naast de moderne e-solex, is er nog de cruiser. Deze stoere fiets kenmerkt zich door een mooi trendy design. Bovendien zijn de banden extreem dik voor de perfecte balans.

Een ander verschil is dat voor het rijden op de cruiser geen rijbewijs nodig is. Iedereen kan dus op deze fiets cruisen! Als mensen bang zijn om op de e-solex te rijden of geen rijbewijs hebben, is er altijd nog de mogelijkheid om te kiezen voor de cruiser! Bovendien haalt de cruiser dezelfde snelheden als de e-solex, dus niemand blijft achter wanneer men op verschillende soorten voertuigen rijdt.

E-HARLIE

Rijbewijs AM - B

Sinds kort bieden wij ook de E-Harlie aan in ons assortiment. De E-Harlie rijd 25 kilometer per uur. Deze E-Harlie heeft een krachtige en geluidsloze motor. Hierdoor kun jij lekker rustig rondrijden en van de natuur genieten. Door de voorziel schokdemper kun je comfortabel op de verschillende wegen die het Zeeuwse landschap bied rond rijden.

De E-Harlie heeft een blauw snorfiets kenteken waardoor het niet nodig is om met een helm op deze scooter rond te rijden. Wel zo fijn op warme zomerdagen. Al met al een heerlijke scooter als jij in stilte en op een comfortabele manier van de reis wilt genieten!

e-chopper

Ervaar de vrijheid

Een dagje uit met vrienden, familie of een bedrijfsuitje? Het huren van een solex bij Solexverhuur Oudelande garandeert u uzelf van een geweldige ervaring. Solex of E-bike rijden door een prachtige omgeving en met een compleet dagvullend arrangement! Doordat wij een compleet aanbod bieden, heeft u de vrijheid om te kiezen wat u wilt.

leuk uitje

Helmvrij

Prachtige routes