Samenwerkingen

Samenwerkingen/Bedrijfsuitjes

Samenwerkingen / bedrijfsuitjes

Hoe vaak gebeurt het niet dat je een familiefeest of bedrijfsfeestje moet organiseren, maar dat de inspiratie ontbreekt om echt eens met iets nieuws op de proppen te komen. Maak er een mooi dagje uit in Zeeland van met leuke en ontspannende tussenstops. Jullie zullen versteld staan hoe positief jullie gasten zullen reageren als ze te horen krijgen dat ze met een hele groep een dagje gaan solexen.

Solexverhuur Oudelande heeft dus de ideale oplossing om samen met uw familie, vrienden of collega’s een onvergetelijke dag door te brengen. Uiteraard weten wij als geen ander dat er af en toe eens gestopt moet worden voor een gezellig ‘babbeltje’ en een ‘lekker knabbeltje’. Ook daaraan hebben wij gedacht. Wij bieden jullie hierbij tal van samenwerkingen aan die jullie dagje uit in Zeeland ongetwijfeld nog aangenamer en nog sfeervoller zullen maken!

Samenwerkingen/Bedrijfsuitjes

Bekijk hier de website van Spek mie stroop

Spek mie stroop

Combineer je solex tocht met een tussenstop bij dit heerlijk Zeeuwse restaurant. Hier proef je echt de Zeeuwse sfeer doordat het volledige restaurant is ingericht in een authentieke Zeeuwse oma stijl. De gerechten in dit restaurant worden gemaakt met Zeeuwse ingrediënten. Je bent hier ook welkom voor een High tea, High beer of High wine. En ben je met de E-bike? Dan kun je hem hier gratis opladen.

Samenwerkingen/Bedrijfsuitjes

Bekijk hier de website van de Oesterij

Oesterij

Maak tijd voor een tussenstop bij deze bijzondere locatie. Op het historische terrein aan de Havendijk in Yerseke wordt u hartelijk ontvangen om een kijkje te nemen hoe het er bij de kweek van schelp- en schaaldieren aan toe gaat. Tijdens uw bezoek kunt genieten van verse Zeeuwse delicatessen in de proeverij. Voor thuis kunt u de verse producten ook meenemen.

Samenwerkingen/Bedrijfsuitjes

Bekijk hier de website van het Klokuus

’T KLOKUUS

Op zoek naar een leuke manier om van uw dagje uit in Zeeland een echt feestje te maken? Ga dan eens langs bij ‘T Klokuus. Hier kunt u terecht voor verschillende activiteiten zoals, lasergamen, archery tag, buggy rijden en boerengolf. De activiteiten zijn te combineren met een lunch of diner. En met mooi weer kunt u op het heerlijke terras even de benen strekken.

Samenwerkingen/Bedrijfsuitjes

Bekijk hier de website van Tropical Zoo

Tropical Zoo

Op stap met de kinderen? Ga dan eens langs bij Tropical Zoo in Kwadendamme. Hier is een hoop te zien en te beleven. In de mini jungle kun je zomaar dwergkaaimannen, leguanen of zelfs vogelspinnen tegenkomen. Durf jij het aan? Ze zijn ook gewoon van een afstandje te bewonderen. En de vlinders zijn er ook nog! Tijdens het vlinderseizoen fladderen ze vrolijk met je mee.

Samenwerkingen/Bedrijfsuitjes

Bekijk hier de website van de Schaapskooi

Schaapskooi

Dorst of honger gekregen tijdens de rit? Neem dan even de tijd om tot rust te komen onder het genot van een drankje en een hapje bij de Schaapskooi in Heille. Hier kun je genieten van de heerlijke seizoensspecialiteiten en Zeeuwse gerechten. En dit alles in een knusse sfeer binnen of buiten op het ruime terras.

Samenwerkingen/Bedrijfsuitjes

Bekijk hier de website van Strandbrasserie de Landing

De Landing

Wanneer u even wilt rusten met een prachtig uitzicht, kunt dit heel goed bij De Landing doen. Een restaurant waar je heerlijk kunt eten, gelegen aan de Westerschelde. Ook leuk om te weten: Iedere laatste zondag van de maand speelt er een live bandje. Aan gezelligheid geen gebrek!

Samenwerkingen/Bedrijfsuitjes

Bekijk hier de website van het Klompekot

’T Klompekot

Heerlijk genieten in de woonkamersfeer in het bruine café of buiten op het terras. Dat doet u het beste bij ‘T Klompekot in Ovezande. Onder het genot van een heerlijke maaltijd of een hapje kunt u hier gezellig bijkletsen over de mooie dingen die u tijdens de route heeft gezien. Regelmatig worden hier ook evenementen georganiseerd zoals muziekoptredens en tv voetbalwedstrijden.

Samenwerkingen/Bedrijfsuitjes

Bekijk hier de website van Westduin

Westduin

Bij dit unieke hotel gelegen net achter de duinovergang bij Walcheren, kunt u genieten van een heerlijk hapje en drankje. Als u uw haren nog even wilt laten wapperen, kunt u van hieruit een mooie wandeling maken over de kronkelende duinpaadjes of op het strand.

Samenwerkingen/Bedrijfsuitjes

Bekijk hier de website van Amadore Kamperduinen

Amadore Kamperduinen

Voor een gemoedelijke en persoonlijke sfeer kunt u terecht bij Kamperduinen. Dit hotel gelegen tussen de Stormvloedkering en het Veerse Meer biedt u een oase van rust en comfort. Eet een hapje in het sfeervolle restaurant en u gaat opgeladen weer op pad.

Samenwerkingen/Bedrijfsuitjes

Bekijk hier de website van Surf et Turf

Surf et Turf

Wilt u genieten op een terras met een uniek uitzicht? Dan kunt u Surf et Turf echt niet overslaan. Het Horecapaviljoen bestaat uit een nostalgische treinwagon met keuken, bar en zitplaatsen. Bij laag water komen de zandbanken vrij die voor het paviljoen liggen. Regelmatig komen hier de zeehonden genieten van de Zeeuwse zon.