Een solex met benzine moter huren?

Heeft u besloten een benzine solex te huren voor een leuk dagje uit? Dat is een goede keuze, maar er zijn nog een hoop keuzes te maken! Zo kunt u bij ons kiezen uit verschillende soorten solexen.

Voor ieder persoon is er een solex die bij hem of haar past. De solex zoals wij die kennen is de benzine solex. Benzine solexen zijn authentiek en traditioneel: voor het echte nostalgische gevoel kiest u dus voor deze solex! Maar wat zijn eigenlijk verder de opties voor het huren van een solex? Hieronder beschrijven wij de soorten solexen die worden aangeboden.

Benzine solex
De benzine solex is de solex waar u waarschijnlijk aan denkt als u de naam solex hoort. Benzine solexen zijn authentiek en ouderwets, zoals we de bromfietsen kennen. Door te kiezen voor de benzine solex waant u u weer even in de jaren vijftig. De benzine solexen worden goed onderhouden en gerestaureerd en gereviseerd. Hierdoor kunt u veilig op de benzine solex rijden. Voor een mooie, ouderwetse en authentieke beleving is de benzine solex dus de juiste keuze. Deze solexen passen goed bij een reünie of familiedag, waarbij herinneringen maken en ophalen vaak centraal staat.

E-solex
Naast de benzine solexen is er ook de zogeheten e-solex. Het design van deze solex werd ontworpen door de Italiaanse ontwerper Pininfarina. Met het op de markt brengen en bedenken van de e-solex is de solex omgetoverd tot een moderne en trendy bromfiets. De e-solex verschilt van de benzine solex, omdat hij elektrisch is en bovendien is hij geheel geruisloos! Hierdoor kunt u in stilte genieten van al het moois dat de Zeeuwse of Brabantse natuur te bieden heeft. Dit geeft een extra dimensie aan een mooie solex tocht. Voor het rijden op de e-solex is het in bezit zijn van een rijbewijs wel verplicht.

E-bike/velosolex
Naast de authentieke benzine solexen en de moderne e-solex, is er nog de velosex, ook wel de e-bike genoemd. Ook deze solex is van de hand van Pininfarina en kenmerkt zich daardoor door een mooi trendy design. Bovendien is het een elektrische vouwfiets, waardoor hij makkelijk vervoerd kan worden. Dit is natuurlijk een verschil met bijvoorbeeld de benzine solex. Een ander verschil is dat voor het rijden op de velosolex geen rijbewijs nodig is. iedereen kan dus op deze solex rijden! Als mensen dus bang zijn om op de e-solex te rijden of geen rijbewijs hebben, is er altijd nog de mogelijkheid om te kiezen voor de velosolex! Bovendien haalt de velosolex dezelfde snelheden als de e-solex, dus er ontstaat geen tweedeling wanneer men op verschillende soorten solexen rijdt.

Solex huren? Dat kan!
Er is dus voor ieder wat wils als het gaat om het huren van een solex. Als u denkt dat u weet wat u wil, kunt u natuurlijk altijd kosteloos contact met ons opnemen. Wij bieden solex tochten aan in Brabant en Zeeland. Benzine solexen, e-solexen en velosolexen: wij hebben het allemaal. Als u vragen hebt kunt u natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen. Ons telefoonnummer is +31 (0)113-656162. U kunt ons bereiken tijdens kantooruren. Ons e-mailadres is info@solexverhuur.info. Als u snel antwoord wil, raden wij u aan om ons te bellen. Hopelijk tot ziens op een solex!